Ladda ned din läsning

Vi publicerar våra kataloger och broschyrer här på vår hemsida, enkelt hitta, ladda ned och läsa online. Ta del av trender inom markbeläggning, VA, utemiljöer, vårt nya sortiment av solcellstakpannor och mycket annat läsbart.

Innovativ infrastruktur

S:t Eriks järnvägsprodukter har högsta kvalitet i utförande och passning. Vårt nytänkande och vår position som ledande aktör på Sverigemarknaden har medfört att vi genom åren kunnat utveckla och ta fram unika, prisvärda och långsiktiga lösningar som också är bra miljöalternativ.

 

Ladda ned: Innovativ Infrastruktur (PDF, 18.1 MB)

 

Underjordisk infrastruktur

Vi har skapat en handbok för dig som jobbar med vatten och avlopp.

Ladda ned: Underjordisk Infrastruktur (PDF, 11.1 MB)

 

Vackra tak, som håller för nordiskt klimat.

I vår takkatalog kan du ta del av vårt breda sortiment av betongtakpannor och tillbehör. Här hittar du även vårt exklusiva sortiment av lertegel från Nibra och Nelskamp.

Ladda ned: Vackra tak, som håller för nordiskt klimat (PDF, 2.7 MB)

 

Möjligheter för din trädgård

Årets bästa inspirationskatalog för din trädgård. Här kan du ta del av hela vårt sortiment av marksten, plattor, murar, natursten, tillbehör och dekoration. 

Ladda ned: Möjligheter för din trädgård (PDF, 19.5 MB)

Murkatalog - Murar för alla behov och smaker

I den här katalogen kan du ta del av hela vårt sortiment på murar och block.

Ladda ned: Murar för alla behov och smaker (PDF, 10.1 MB)

Solvej - En riktig solskenshistoria

Solvej är en unik takpanna med solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter. Solvej är en estetiskt tilltalande solcellspanna som är designad för att både ge hög effekt och maximal kylning av solcellen. Pannan är smidig att montera och kan kombineras med teknik från ledande branschföretag

Ladda ned: Solvej (PDF,  6,2 MB)

 

Framtidens solcellstak redan idag

Vår nya solcellspanna revolutionerar marknaden med vackert integrerade solceller i takpannan du inte behöver göra avkall på takets utseende.

Ladda ned: Solceller på ett helt nytt sätt (PDF, 3.5 MB)

 

Framtidens lertegel för alla tak.

Med spår till clips och skjutbarhet på hela 60 mm har vi skapat snickarnas favorit – en tvåkupig lertegelpanna som är lika enkel att lägga som en betongpanna.

Ladda ned: Framtidens lertegel för alla tak (PDF, 1.2 MB)

 

Bygg husgrunden snabbt och enkelt.

ALBA är ett armerat lättklinkerelement som förenklar grundläggningen med platta på mark. Med gjutform, kantbalk och isolering i samma produkt sparar ALBA både betong, armering och arbetsinsatser.

Ladda ned: Bygg husgrunden snabbt och enkelt (PDF, 2.4 MB)

 

ALBA Kantelement - Teknisk Handbok

Ladda ned: ALBA Kantelement - Teknisk Handbok (PDF, 1,6 MB)

 

Möjligheternas Material.

Den kunskap och erfarenhet som vi samlat på oss under tre sekel vill vi ställa i din tjänst, så att du ska kunna fokusera på gestaltningen. Så som materialval, kulörer, strukturer, former, läggningsmönster och konstruktionsdetaljer. Vi hjälper dig att skapa det uttryck du söker, och att finna en kostnadsbild och praktiska lösningar som gör det möjligt för dina idéer att överleva projektering och anläggning.

Ladda ned: Möjligheternas material (PDF, 6.7 MB)

 

Modern Stenålder.

En markhandbok för dig som arbetar med utemiljöer.

Ladda ned: Modern Stenålder (PDF, 11.1 MB)