Broschyrer & publikationer

Nu finns S:t Eriks nya kataloger både i butik och att läsa här på vår hemsida. Ta del av trender inom markbeläggning, utemiljöer och vårt nya sortiment av lertegel.Vackra tak, som håller för nordiskt klimat.

I vår nya takkatalog kan du ta del av vårt breda sortiment av betongtakpannor och tillbehör. Här hittar du även vårt exklusiva sortiment av lertegel från Nibra och Nelskamp.

 Möjligheter för din trädgård

Årets bästa inspirationskatalog för din trädgård. Här kan du ta del av hela vårt sortiment av marksten, plattor, murar, natursten, tillbehör och dekoration.

 Framtidens solcellstak redan idag

Vår nya solcellspanna revolutionerar marknaden med vackert integrerade solceller i takpannan du inte behöver göra avkall på takets utseende.

 Framtidens lertegel för alla tak

Med spår till clips och skjutbarhet på hela 60 mm har vi skapat snickarnas favorit – en tvåkupig lertegelpanna som är lika enkel att lägga som en betongpanna.

 Bygg husgrunden snabbt och enkelt

ALBA är ett armerat lättklinkerelement som förenklar grundläggningen med platta på mark. Med gjutform, kantbalk och isolering i samma produkt sparar ALBA både betong, armering och arbetsinsatser.