Utesäljare B2B Norr

Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till hamnar, torg, garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet. Nu söker vi en utesäljare till Region Norr!

Om tjänsten:

Vi söker en driven, självgående och förtroendeingivande säljare till Region Norr, vilket omfattar övre Norrland, enkelt beskrivet som norr om Sundsvalls kommun. Du har ansvar för att utveckla kundrelationer, försäljning och lönsamhet inom vårt affärsområde B2B i distriktet, både hos befintliga och nya kunder. Dina kunder och intressenter består av entreprenadföretag inom anläggningsbranschen såväl som beställare, kommuner och föreskrivande led. Du ansvarar för att följa upp att avtal, större offerter och kundspecifika överenskommelser dokumenteras i affärssystemet och skickas till kund. Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet hos och med våra kunder. Tjänsten utgår från bostaden som ligger lämpligt placerad inom distriktet.

Vem är du?

Vi tror att du har en bakgrund inom försäljning, gärna mot anläggningsbranschen, alternativt att du har god kunskap och förståelse genom arbete i annan roll inom/mot anläggningsbranschen. Du är en affärsmässig relationsbyggare med mycket energi, ett stort engagemang och sinne för service och affärer. Du är duktig på att kommunicera och bygga nätverk både internt hos dina kollegor och bland kunder. Du är målmedveten, resultatinriktad och har en god planeringsförmåga. 

Vi erbjuder:

Som medarbetare på S:t Eriks erbjuds du stora möjligheter till utveckling i ett företag som expanderar. Vi erbjuder dig en spännande och konkurrenskraftig produktportfölj, grundlig introduktion, ett professionellt säljstöd, härliga kollegor, tjänstebil och i övrigt marknadsmässiga villkor. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vi ser oss som det självklara valet i ett hållbart samhällsbyggande - Vill du vara med?

Frågor om tjänsten?

Tveka inte att höra av dig till ansvarig chef Martin Parkstam, 0765-460956.

Varmt välkommen med din ansökan senast 15 oktober till karriar@steriks.se