Tekniskt Säljstöd till S:t Eriks i Staffanstorp

Är du en teknikintresserad person som har lätt för att identifiera lösningar? Är du serviceinriktad och ser möjligheter med hjälp av din nyfikenhet? Trivs du dessutom med att arbeta i en miljö där samarbete värderas högt och möjlighet till att påverka finns? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER

Som en del av S:t Eriks kommer du att ha en viktig roll som support inom teknikorganisationen. Tillsammans med säljarna supporterar du i olika kundprojekt där möten ute hos kund kan förekomma. Du fungerar som ett tekniskt stöd till säljarna samt kundservicemedarbetarna och kommer därför behöva erbjuda produktkunskap och kundunika lösningar.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

- Tekniskt säljstöd
- Support vid olika kundprojekt
- Lättare anpassning av standardkomponenter


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

För att trivas i rollen har du en förmåga att arbeta mot uppsatta mål och organisera samt prioritera ditt arbete. Din nyfikenhet driver dig själv och ditt arbete framåt och när problem uppstår identifierar du snabbt en lösning. Du har ett stort tekniskt intresse och är inte rädd för att ta egna initiativ. För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha en god samarbetsförmåga då du har många kontaktytor internt. Dessutom behöver du vara hjälpsam och pedagogisk i ditt sätt att kommunicera med andra.

Viktigt för tjänsten:

- Erfarenhet av CAD
- God samarbets- och kommunikationsförmåga
- Erfarenhet från VA eller byggsektorn är meriterande
- Du har en utbildning som civilingenjör eller minst eftergymnasial ingenjörsutbildning och/eller flertalet år av relevant yrkeskunskap


OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Tekniskt Säljstöd är ett konsultuppdrag på heltid i minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos S:t Eriks som ser långsiktigt på denna tjänst. Du kommer ingå i företagets teknikorganisation och ha flertalet kollegor med liknande tjänst runt om i landet samtidigt som du arbetar i nära samarbete med säljorganisationen. Placering är i Staffanstorp och arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT

Sök tjänsten genom att klicka här. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738–617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan, klicka här!