Teknisk säljare - Syd

Vi söker dig med erfarenhet inom bygg- och/eller anläggningsbranschen till vår region B2B Syd. Som vår tekniska säljare kommer du att ingå i S:t Eriks professionella säljteam i regionen som består av 6 personer fördelat på säljare och tekniska säljare där de flesta utgår från vårt kontor i Staffanstorp.

Rollen: 

Du kommer i huvudsak erbjuda tekniskt stöd för dina kollegor och kunder inom främst VA och stödmurar. Du kommer arbeta med offerter, ritningsläsning samt göra tillverkningsunderlag. För att kunna lyckas i rollen ser vi att du har:

- Branscherfarenhet, erhållen genom arbetslivserfarenhet och/eller studier.
- Kunskap att läsa och förstå byggritningar
- Grundläggande kunskaper inom CAD
- Behärskar svenska, men kan ha en internationell bakgrund
- Körkort 

Personlighet:

Som person uppfattas du som jordnära och trovärdig. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har god förmåga att prioritera. Du självgående, driftig och välstrukturerad. Du ser möjligheter, har en positiv attityd och är duktig på att bygga relationer, både internt och externt.  Din känsla för teamet är väl utvecklad och du drivs av dina egna, såväl som teamets framgångar.   

Ansökan:

Ansökan skickas till karriar@steriks.se, märk din ansökan med ”Teknisk säljare Syd”.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta säljchef Linda Erlandsson på mejl linda.erlandsson@steriks.se eller telefon 046-233306