Underhållsplanerare sökes till S:t Eriks i Uppsala

Om tjänsten 

Du kommer att ingå i Underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Gruppen arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Som underhållsplanerare är du ansvarig för planering och schemaläggning av underhåll, samt administration av underhållsinstruktioner. Det är också du som prioriterar och säkerställer reservdelsförrådet samt avtal och beställningar mot leverantörer av reservdelar och servicetjänster. 

I ditt ansvar ingår framförallt:

Arbetsorderprocessen (Arbetsplanering, Bemanning, Material, Genomförande)
Samordning av akuta underhållsåtgärder tillsammans med produktion
Samordning av underhållsstopp
Prioritering av inkomna felanmälan
Reservdelsförsörjning

Du kommer att vara en viktig kugge i planering och samordning inom fabriken och underhållsavdelningen för att säkra en hög tillgänglighet över tiden. Arbetet innebär kontakt och samarbete med personal från samtliga avdelningar inom drift och underhåll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet av systematiskt underhållsarbete och har en god teknisk förståelse. Du är strukturerad och god vän av ordning. Att planera, följa upp, utvärdera och vid behov justera och förbättra är en naturlig del av ditt arbetssätt. Du är en person som förmår att arbetsleda och entusiasmera dina medarbetare. Du behöver vara bekväm med att planera och driva ditt arbete själv utifrån överenskomna mål för verksamheten.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, noggrann, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

En tjänst på ett företag som är en ledande aktör inom branschen. S:t Eriks befinner sig i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att modernisera och utveckla produktionsanläggningen. Vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på en spännande utvecklingsresa.

Omfattning 
Heltid, Dagtid
Placering: S:t Eriks AB, Uppsala

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan redan idag. Har du några frågor om tjänsten kontakta ida.grimsby@lernia.se