Sökes: Offertberedare till Kundservice i Uppsala

Här finns möjligheten för dig som vill arbeta i en administrativ roll med offertberedning där fokus kommer vara att svara på inkommande offertförfrågningar från S:t Eriks kunder. Du kommer ha en varierande roll där du arbetar med offertförfrågningar från kunder som består av större och mindre entreprenadföretag i bygg- och anläggningsbranschen, kommuner, statliga verk. Om du trivs med att arbeta i en stimulerande och fartfylld miljö där du har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter kan detta vara rollen för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en offertberedare till S:t Eriks. Du kommer tillhöra Region Norr med stationeringsort Uppsala där du kommer att arbeta i ett mindre team om 10 personer. Det är två personer som i dagsläget har samma roll där ni kommer ha ett nära samarbete. Sonja som är chef över avdelningen beskriver att det är viktigt för henne att ge ansvar till sina medarbetare och beskriver även att det är högsta prioritet för henne att vara lyhörd och coacha när det behövs. Här kommer du också få möjlighet att utveckla rollen under tiden då rollen är nyskapad sen cirka 1 år tillbaka.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos S:t Eriks.

Arbetsuppgifter

Som offertberedare kommer du att ansvara för offerter utifrån inkommande förfrågningsunderlag. Offerterna varierar i storlek och komplexitet och tar därav olika lång tid att hantera. Du kommer ha kontakt med kunder främst via mail men också via telefon, du kommer även ha mycket kontaktytor internt med exempelvis den tekniska säljavdelningen.

Du kommer till exempel att:

Arbeta aktivt med inkommande förfrågningar
Skapa tillverkningsritningar till kund- och fabriker
Vara länken mellan kundservice och fabrik vid specialanpassade produkter t.ex. ta fram leveranstid.

Tjänsten passar dig som vill arbeta i en administrativ och lösningsorienterad roll där du kommer att arbeta i ett högt tempo. Du bör också klara av att ha många bollar i luften samtidigt som du har en prioriteringsförmåga. Vi ser också gärna att du bjuder på dig själv och har nära till skratt.

Vi söker dig som

Har administrativ erfarenhet
Tidigare kommit i kontakt med ritningar
Har erfarenhet av att ha arbetat i ett affärssystem
Besitter goda kunskaper i Office-paketet, främst Word och Excel

Det är meriterande om du…

Har erfarenhet av CAD
Arbetat i en liknande roll tidigare

Som person är du noggrann och självgående. Du bör också tycka om att arbeta i en lösningsorienterad roll mot kunder. Här finns möjligheten för dig som vill arbeta på ett tryggt bolag där du får vara med och utveckla rollen framåt.

Övrig information

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, vardagar 8-17
Placering: Uppsala
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och S:T Eriks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Läs mer och sök tjänsten genom att klicka här.