Säljare till affärsområdet Terrakomp

Terrakomp är en unik prefabricerad produkt/lösning som har mottagits mycket väl under sina första år på marknaden. Den används av en mängd kommuner runt om i Sverige och ditt uppdrag blir att få fler att inse fördelarna med produkten och att expandera dess försäljning.

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som säljare för affärsområdet Terrakomp kommer du att bearbeta befintliga och potentiella kunder inom B2B för region Västra Sverige. Du är ansvarig för tillväxt/utveckling och lönsamhet för regionen vilket inkluderar budget, försäljning och prissättning. Att kunna sälja in och implementera Terrakomps olika produkter och koncept blir en viktig del av din vardag och du arbetar kontinuerligt med att besöka och utbilda våra kunder och samarbetspartners. Du ingår i S:t Eriks professionella säljteam för B2B-sidan mot anläggningsföretag, kommuner och föreskrivande led. Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet hos och med våra kunder vilka är involverade i väg- och gatufrågor. Tjänsten utgår från kontoret i Göteborg och du rapporterar till affärsområdesansvarig.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

- Ansvarar för att ta fram och utveckla kundrelationer, försäljning och lönsamhet mot våra B2B-kunder, såväl befintliga som nya kunder.
- Ansvara för att följa upp att avtal, större offerter och kundspecifika överenskommelser
- Spendera den största delen av arbetstiden ute på fältet hos och med våra kunder
- Hanterar/leder större projekt med längre säljcykel och mer utdragen leveransplan
- Ansvar för hela säljcykeln, inklusive offerthantering, avslut och uppföljning

VEM ÄR DU?

Som person uppfattas du som jordnära med en stark personlig utstrålning. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har ett genuint intresse för att utveckla relationer. Som person är du självgående och välstrukturerad och en utpräglad tävlingsmänniska – du brinner för affären och relationen. Din känsla för teamet är väl utvecklad och du gläds med dina egna såväl som teamets framgångar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi tror att det finns flera olika bakgrunder som kan passa för att lyckas och trivas i den här rollen:

- Kanske arbetar du med produkt-/materialförsäljning inom mark, bygg och anläggning?
- Kanske arbetar du inom anläggningsbranschen som projektledare, arbetsledare, platschef?
- Kanske arbetar du som tekniskt konsult, projektör eller liknande?
- Du har mycket energi, ett stort engagemang och sinne för service och affärer
- Du är målmedveten, resultatinriktad och har en god planeringsförmåga
- Du är duktig på att kommunicera och bygga nätverk både internt hos dina kollegor och bland kunder och samarbetspartners

VI ERBJUDER
S:t Eriks är marknadsledande inom sitt segment och vi erbjuder en varierande roll med eget ansvar i en flexibel organisation med korta beslutsvägar där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med trevliga och duktiga kollegor. Som nyanställd erbjuds du en grundlig introduktion med båda teoretiska och praktiska moment på och ute på fältet. Du kommer att besöka våra olika fabriker och samarbetspartners.

ANSÖKAN

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök här. För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 johan.sjoberg@yourtalent.se  

Välkommen med din ansökan här - Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.