Maskinoperatör - Takdivisionen

S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder.

Om tjänsten

I rollen arbetar du med tillverkning av takpannor samt solcellspannor. Du är ansvarig för att producera enligt planerad produktion. I detta ingår maskindrift, kvalitetskontroll av produkter under tillverkning samt operatörsunderhåll och rengöring av produktionsutrustningen. 

Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Som medarbetare hos oss förväntas du delta aktivt i att förbättra och utveckla våra processer och ditt eget arbetssätt för att bidra till företagets utveckling. 

Kvalifikationer och Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker om att samarbeta med andra i grupp, du är flexibel, självgående och är ansvarsfull. Arbetet är inte direkt tungt men kräver ända att du är i god fysisk kondition.

Du får gärna ha ett grundläggande tekniskt kunnande/intresse. Det är en fördel om du tidigare arbetat inom tillverkning och processindustri, dock inget krav. Har du svetslicens eller kunskaper inom området är det meriterande. Det är även meriterande om du har truckkort och traverskort samt B-körkort. Vi söker dig som trivs att arbeta praktiskt, är självgående, noggrann, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du är drivande och är van att ta ansvar.  

Vi erbjuder dig

En tjänst på ett företag som är en ledande aktör i branschen. Vi är en arbetsgivare där du har möjlighet att lära, utvecklas och trivas under lång tid. 

Omfattning

Tillsvidareanställning
Heltid, Dagtid
Placering: S:t Eriks AB, Mjöbäck

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan till dennis.stromhall@steriks.se. Sista ansökningsdag är den 15/11 men vi går igenom ansökningar löpande. 

Vid frågor om tjänsten kontakta
Divisionschef Tak, Stefan Bojgren, 0765-365662
Platsansvarig, Dennis Strömhäll, 0765-365760