Hydraultekniker sökes till S:T Eriks i Uppsala

Arbetsbeskrivning

Som hydraultekniker kommer du vara en del av underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Dina arbetsuppgifter prioriterad tillsammans med underhållschefen och kommer in via arbetsorder eller från direktkontakt med personal ur drift- eller övriga underhållsorganisationen och ibland på eget initiativ. Arbetet innebär kontakt och samarbete med personal från samtliga avdelningar inom drift och underhåll.

Din profil

Vi ser att du som söker har en utbildning inom mekanik- och hydraulik. Har du även el-kunskaper så är det meriterande. Vidare har du erfarenhet och kunskap från förebyggande underhållsarbete inom både mekanik och hydraulik. För arbetet krävs att du kan se samband och grundorsaker till driftstörningar samt initiera och driva förbättringsåtgärder. Du behöver vara bekväm med att planera och driva ditt arbete själv. Det är av stor vikt att du kan samarbeta med olika personer och befattningar.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, noggrann, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Anställningsform/omfattning

Visstid 6 mån med goda chanser till anställning hos S:T Eriks, heltid.
Arbetstider: mån - fre, dagtid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lernia. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Ida Grimsby, Rekryterare 0771-650 650, Referensnummer 54957. Lernia arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! 

Lämna din ansökan hos vår rekryteringspartner genom att klicka på denna länk.