En operativ och närvarande Säljchef för ÅF/Retail

Arbetsbeskrivning

Som Säljchef hos oss på S.t Eriks har du försäljnings- och resultatansvar för utesäljarna som arbetar med våra återförsäljare över hela landet. Du har själv ett direkt ansvar för centrala avtalskunder. Du har även huvudansvaret för att säljkampanjer och marknadsaktiviteter genomförs och uppfylls på bästa sätt, här med hjälp av vår produkt- och marknadsavdelning. Du kommer ha klart definierade mål och förväntas att aktivt utveckla segmentet och öka omsättningen tillsammans med din säljorganisation. Rollen innebär stor närvaro ute på fältet hos våra kunder tillsammans med dina säljare vilket innebär en hel del övernattningar.

Lämplig bostadsort är Uppsala/Stockholm eller Göteborg, men det viktigaste är att du är rätt person för denna betydelsefulla roll. Du kommer rapportera till vår Försäljningsdirektör och du ingår i försäljningsledningen.

Din profil

• Du har gedigen erfarenhet från framgångsrik försäljning, gärna mot återförsäljare eller entreprenörer inom byggsektorn.
• Du har erfarenhet av personalledning med goda resultat.
• Du är driven, resultatinriktad, affärsmässig och har arbetat med avtalshantering och förhandling.
• Som ledare har du förmåga att coacha och engagera dina medarbetare på ett positivt, naturligt och vinnande sätt.
• Du trivs med att ta egna initiativ och bygga långsiktiga relationer både med medarbetare och kunder.
• Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

S:t Eriks är ett marknadsledande företag där rätt person får stora möjligheter utveckla sig själv. Och nu söker vi dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Vi erbjuder dig en spännande och konkurrenskraftig produktportfölj, ett professionellt säljstöd, ett härligt säljteam, en tjänstebil och i övrigt marknadsmässiga villkor. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Lämna din ansökan hos vår rekryteringspartner genom att klicka på denna länk.