Automationstekniker sökes till S:T Eriks i Uppsala

Arbetsbeskrivning

Som automationstekniker kommer du vara en del av underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara industriellt underhåll av automatiserade produktions- och styrsystem. Du kommer att jobba med såväl reaktiv felavhjälpning samt proaktivt arbete med förebyggande underhåll och förbättringsåtgärder. Det innebär både längre projekt som kan innebära programmering men också service av mer akut karaktär där man kommer att arbeta mer med felsökning. 

Din profil

Vi söker dig som har grundläggande kunskaper och erfarenhet inom industriell automation. Du har en relevant utbildning inom industriell automation från tekniskt gymnasium eller högskola (YH/KY). Du har minst ett par års erfarenhet av kvalificerad yrkeserfarenhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av felavhjälpning inom PLC-system så som Siemens, Allen Bradley, Mitsubishi. Kompetens inom andra PLC-system samt Scada-erfarenheter är meriterande. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, noggrann och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du gillar att ta ansvar och jobba i ett högt tempo. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Du ser positivt på att utvecklas i uppdrag som ofta inkluderar de senaste tekniska lösningarna inom modern automatiserad industriverksamhet.

Anställningsform/omfattning

Visstid 6 mån med goda chanser till anställning hos S:T Eriks, heltid.
Arbetstider: mån - fre, dagtid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lernia. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Ida Grimsby, Rekryterare 0771-650 650, Referensnummer 54950. Lernia arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! 

Lämna din ansökan hos vår rekryteringspartner genom att klicka på denna länk.